Tsekin reissun jälkeen oli nopea paluu arkeen Silmänisku koeviikko töissä, joka tietty teettää iltatöitä (lue: yötöitä). Lisäksi 12.5 oli Tavesin toinen jälki-ilta, joka oli nyt hieman edistyneemmille. Koiria oli 6  sekä useampia vain kuuntelemassa. Kiitos osallistujille, oli mukava ilta ja muurahaisista huolimatta koirat suoríutuivat treeneistä hienosti.

Harmikseni huomasin keskiviikon treenien jälkeen, että Korpulla oli etujalan isossa anturassa iso haava. Korppu ei ontunut sitä, mutta treenitauolle se oli pakko laittaa Otsan rypistys joten BH-koekin oli pakko unohtaa. Kaksi viikkoa treenaamatta, ei ole mitään järkeä mennä nuoren koiran kanssa, jos sitä ei pysty treenaamaan. Onneksi Korppu ei tassuaan aristanut, joten ruohopohjalla on päästy jäljestämään. Yhdellä jäljellä jälkeä tehdessäni huomasin neljä pientä jäniksen poikasta ja koska en voinut astua niiden päälle, niin siihen kohtaan oli pakko tehdä kulma!! Mutta hienosti pentu suoritti jäljen tästä "pienestä" häiriöstä huolimatta. Mahtava koira.

Keräsimme lenkeillä hymyileviä ja kummastuneita katseita, koska kummallakin pojalla tassu paketissa, Korpulla vasen etunen ja Nerolla oikea. Ja tassusiteiden värit vaihtelivat neon vihreästä pinkkiin Cool

Onneksi töissä on kiireitä niin ei nuo koirien sairaslomat niin paljoa ota päähän.