Liki vuoden suunniteltu reissu FCI IPO MM-kisoihin Belgian Wavreen totetui vihdoin! Lähdimme matkaan Turusta, josta ajoimme Ruotsin läpi Malmöseen, sieltä siltoja pitkin Kööpenhaminaan, josta Tanskan läpi Rödbyhyn ja lautalla Saksaan. Väliyöpyminen Saksassa ja saapuminen Wavreen keskiviikkona iltapäivällä. Seurueeseen kuuluivat Porvoon Pojat Jani, Silveri ja Jarmo sekä minä, eli matkassa kolme miestä ja baby :o) Alla kuvia lähöhetkistä Turusta ja Juutinrauman upealta sillalta sekä sukelluksesta tunneliin:

1937256.jpg 1937252.jpg 1937254.jpg

Kisat sujuivat suomalaisilta hienosti: tuloksena henkilökohtainen pronssi: Onnea vielä kerran Mia ja Helge, sekä joukkuehopea! Kyllä kelpasi olla suomalainen, onnittelijoita riitti jopa meille turisteille. Ei ollut ihme että emno suomalaiskatsomossa oli ajoittain jopa riehakasta:

1937249.jpg

Kisojen jälkeen Silveri ja Jani lähtivät kohti kotimaata (työt kutsuivat), olin saanut jarmon houkuteltua jäämään vielä viikoksi Belgiaan treenaamaan ja kiertelemään eri klubeja. Oli mahtava tutustua Korpun kasvattajiin Marciin ja Jeannineen: Suuri kiitos vielä huolenpidosta! Kävimme päivittäin jäljellä ja ottamassa tottista: puitteet treenaamiseen olivat kerrassaan mahtavat. Kiitos myös Nick ja Geert ystävällisestä vastaanotosta ja mahdollisuudesta seurata ryhmänne harjoituksia.

1937243.jpg 1937261.jpg

Pääsimme myös torstaina Marcin ja Jeanninen kanssa paikallisen jäätelötehtaan baarin herkuttelemaan: heillä oli navetan kyljessä tehdas ja jätskibaari... nam!

1937239.jpg

Alla kuva, jossa Jeannine, Marc, heidän lapsenlapsensa, Korppu ja minä:

1937241.jpg

Perjantaina suuntasimme kohti Baunatalia ja BSP:tä. Katselimme päivän Saksan parhaímpien saksanpaimenten suorituksia sekä tottiskentällä että suojelukentällä. Antoisa päivä, hienosti järjestetyt kisat.

1937237.jpg

Ennen Tukholmaan ajoa ja kotimatkaa piipahdimme vielä Etelä-Ruotsissa koirakärrytehtaassa sekä erään saksanpaimenkoirakasvattajan treenileirillä. Kiitos Lasse ja Lena huolehtimisesta.

1937235.jpg

Suomeen saavuimme myöhään sunnuntai-iltana. Hain Neron hoidosta: SUURI KIITOS JANI JA MAIJA!! Oli Neroa tosi ikävä ja päätin että seuraavalle reissulle sekin lähtee mukaan... Mahtavat kaksi viikkoa, monta kokemuta rikkaampana. Nyt hetki kotimaassa ja kenties marraskuussa takaisin :o)