Olemme ahkarasti treenaneet tottista Korpun kanssa. Tiistaina 20.1 oli ensimmäiset IPM:n treenit Längelmäen koirahallissa. Oli ihana nähdä omaa porukkaa: ja treeniryhmän innokkuus on aivan omaa luokkaansa: porukka kokoontui Lägelmäelle akselilta Pori- Pälkäne-Ylöjärvi-Kangasala-Jyväskylä-Jämsä-Orivesi: HYVÄ IPM. Ihanaa tästä se kevät alkaa, sitä paitsi koirat eivät näyttäneet olleskaan huonoilta... on tehty talvenkin aikana selvästi töitä: muut siis vapiskoot Silmänisku

Korppu etenee toivotusti: seuraamisissa on aloitetu harjoitteleen käännöksiä ja pysähdyksiä, ajoittain vietti nousee hitusen liikaa.. noutotreenit myös aloitettu, pitää hyvin esinettä edessä ja on pari noutoakin kokeiltu.. ei valittamista.

Korpulle on aloitettu myös oman tilan askartelu: portti on jo paikoillaan, mutta vielä hiukan hienosäätöä: Iskä lupais tulla viimeisteleen, kunhan saamme kahden kiireisen aikataulut sopimaan. Korppu selkeästi nauttii omasta paikastaan:

Anu tuli myös Kangasalle pariksi päiväksi treenaan: tottisteltiin ja käytiin raunioilla ottamassa piiloja sekä rappustreeniä. Tottikset meni kaikilla koirilla mukavasti, on helppo treenata kun on huippuporukka ympärillä: KIITOS. Raunioilla Nerokin pääsi etsimään, ja nauttii kyllä siitäkin: hassu koira. Sieltä löytyi myös jyrkät ritilärappuset: jotka eivät tuottaneet kellekään koirista mitään ongelmia. Mukavat kaksi päivää. Humppa ja Ruutikin olivat kuin kotonaan. Humppa löysi lelun joka sopi unileluksi:

sitä piti illalla oikein imuttaa:

Kiitos Anu ja otukset vierailusta!