Tiistaina taas aamusta pellolle. Oli kiva nähdä Korpun Sisko myös jäljellä, se on selvästi hektisempi kuin Korppu, mutta yhtä lailla äärettömän sosiaalinen ja avoin. Erittäin hyvänoloinen narttu. Varasin siitä sopimuksen mukaan pennun yhdelle tunnetulle Kasvattajalle Silmänisku

Tässä siskon ja veljen tapaaminen:

 

Nerolla treenasin kaarteita, ja treeni meni hyvin, viimeiset kaarteet Nero ajoi jo turhia tarkastelematta. Korppu oli myös jo selvästi lähempänä omaa tasoaan. Teki hyvän treenin hyvällä vietillä. Molemmat siis ansaitsevat pari vapaa päivää!

Alex lähti ajamaan takaisin Moskovaan: turvallista kotimatkaa, hänen pitäisi olla kotona torstai aamuna... huh mikä matka..

Päivällisen jälkeen ajoin Nickin klubille treeneihin, meinasin eksyä matkalla koska yhdessä kylässä oli liikaa tietöitä ja kaikki tiet mitä navigaattori ehdotti olivat suljettuja.. kesti 30 min päästä sieltä pois. Treenit menivät hyvin, Korpulla hyppytreenejä ja kuudesta 4 oli kuulemma excellent ja kaksi very good. Hieno pentu.

Keskiviikkoaamuna ajoin Jeanninen ja Marcin luo, koska Alex lähtisi Ukrainaan (siis Alexeja on kaksi) ja teimme Dragolle vielä yhden treenin ennen sitä. Hyvin on koira mennyt viikossa eteenpäin! Hyvä pojat. Päivä vietettiin Dingendongenilla heidän kadun nimi) ja sieltä hotellin kautta Nazarethiin, missä Verlinden Geert treenaa keskiviikkoisin. Oli hieno päästä taas katsomaan Geertin treenejä, ja halusi hän nähdä Korpun tottista, joten olimme myös kentällä, vähän jännitti, mutta kuulemma olemme tehneet hyvää työtä: eli kiitos tiimille Suomeen sekä Mialle avusta! Sain myös hyviö vinkkejä mieltämi askarruttaviin kysymyksiin. Thank you Geert for your help and chance to see your training.

Takaisin hotellilla puolilta öin... huh..