Jo kauan odotettu ja suuniteltu reilu kuukauden reissu Eurooppaan alkoi tiistaina..

Tai oikeastaan se alkoi jo viime syksyn FH-SM:ien jälkeen, kun kuulin että IPO-FH MM:t on jo maaliskuussa ja tajusin, että on turha haaveilla jäljestävänsä Suomessa helmikuun lopussa tai maaliskuun alussa. Niinpä päätös jatkaa vuorotteluvapaata syntyi nopeasti ja aloin suunnitella lähtöä hyvissä ajoin treenaamaan eurooppaan ennen MM:iä. Belgia oli luonteva kohde, koska täällä on jo paljon tuttuja ja kun vielä sain seminaarikutsun niin se vain aikaisti lähtöäni.

Nyt siis alkuviikko meni pakatessa ja taistellessa erilaisia vastoinkäymisiä vastaan, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Auto tuli pakattua ja samalla harjoiteltua Tetriksen pelaamista ihan konkreettisesti... sen tavaramäärän sovittaminen opeliin ja kahden koiran siinä ohessa ei ollut mikään helppo juttu...

Yllä oleva tavaravuori, kaksi koiraa, kaikki treenikamat piti siis sovittaa tilaihme opeliin..

 Tiistaina suljin kotioven yli kuukaudeksi ja lähdin koirien kanssa reissuun! Poikkesin vielä matkalla Amurissa syömässä Äitin makaroonilaatikkoa ja juomassa kahvit sekä saamassa Isältä ja Äitiltä matatoivotukset. Kiitos! ootte maailmanparhaat vanhemmat! Matkalla Helsinkiin pysähdyin Hyvinkäällä, mihin Anu ja Jarmo tulivat vielä kanssani kahville. Kiitos Anu ihanasta fleecesta: se sopii loistavasti, toivottavasti on jo suuri kuukauden päästä ;o) Kiitos Jarmo varapakista: aivan mahtava ajatus... korkkaan siiderin huomenna.. Oli ikävä jättää perhe ja ystävät mutta onneksi on tämä netti!

Satamassa kävelytin räntä-lumisateessa pojat reilu puolen tunnin kävelyllä. Laivaan päästiin todella lyhyellä odottamisella. Autokansi oli näppärästi respan ja mun hyttini kanssa samassa kerroksessa, joten yhtään rappusia en joutunut ravaamaan. Tavarat kahdessa osassa hyttiin ja samoin koirat: henkilökunta oli äärettömän ystävällistä, halusivat rapsutella koirat, ja jos kävin kaupassa tai syömässä matkan aikana niin joka kerta kysyttiin että onko kaikki hyvin ja onko koirat viihtyneet :o) Suosittelen lämpimästi Finnlinesia: Isot tilavat hytit kaikilla tv-kanavilla (seurasin nisten hiihtoja ja mäkihyppyä eurosportilta, elokuvia canal+ jne) hyteissä myös nettiyhteys, joka oli hidas mutta toimi, oma fläppäri piti toki olla.. matka meni nopeasti levätessä ja koiratkin käyttäytyivät moitteetta, tekivät tarpeensa kannelle ja liikkuivat joka paikassa ongelmitta.

Travemundeen saavuttiin torstai-aamuna klo 8 paikallista aikaa, käytin koirat aamukävelyllä ja sitten auto kohti Belgiaa. Matka sujui nopeasti eikä ollut juurikaan ruuhkia, pysähdyin kolmesti, koska ei ollut kiire.

Ajokeli oli hyvä, lämmintä +9 eikä satanut. Saavuimme Kasterleehen joskus kolmen-neljän aikaan. Vastaanotto oli hotellissa yhtä miellyttävä kuin syksylläkin. Tavarat huoneeseen, koirat lenkille ja sitten Korpun kasvattajien luo kahville. Tapasin siellö myös Alecin, joka oli ajanut suoraan MOskovasta.. 30 tuntia... nukkunut vain yhden tunnin... hui!

Illalla kävin vielä Vanneromin Nickin klubilla treeneissä tottistelemassa ja Kórpulla otettiin muutama hyppyharjoitus. Ei huono päivä olleskaan. Nyt kello on puoli yksi, joten eiköhän nukkumatti kutsu... Aamulla herätys jäljelle!!! JEE!! Palaan kuvien kanssa asiaan huomenissa... Siihen asti: terveisiä Kasterleen kylästä

-outi&nero&korppu-