Eilinen oli hyvä päivä jälkitreenien osalta. Olin ensin katsomassa briardi Taiston jälkiharjoitusta, ja se koira on kyllä loistava otus. Tekee hienoa työtä hyvällä vietillä ja intensiteetillä: Susanna on rakentanut koiraansa johdonmukaisesti ja hyvin. Tällaisten ohjaajien kanssa on helppo ja mukava tehdä yhteistyötä.

Sitten suuntasin pennun kanssa nurmelle, nyt alkoi löytyä sitä voimaa mitä haluan, viettiä on ja halua edetä, aika voimakkaasti saan vielä jarruttaa, koska tekniikka ei ole pennulla vielä hanskassa. Eilinen oli vasta kolmas jälki, joten alku lupaa ihan hyvää, kunhan en tee mitään typerää.Kiitos Maijalle avusta. Tänään näen mitä vaikuttaa kun treenipaikka muuttuu, kuitenkin kolme ensimmäistä jälkeä ajettu samalla nurmialueella. Toivottavasti paikan vaihto vaan entisestään nostaa pentua vietillisesti :)

Tänään suunta on etelään. Yritän ehtiä myös piipahtamaan katsomassa malipentulaumaa HarmaaHurstilassa. Huominen päivä menee Inkoossa HVK:n jälkipäivässä ja sunnuntai Seinäjoella SPKL:n tottispäivässä. Eli kiireinen viikonloppu edessä, tosin mukava nähdä taas uusia ihmisiä.

Iloista viikonloppu kaikille

-outi-