Heinäkuun viimeinen viikonloppu vierähti Oulun kupeessa Muhoksen maisemissa Pure Dogsin vieraana. Tukikohtana oli metsästäjien maja, jonka sijainti oli täydellinen: upeat mäntymetsät ja hienon hienot hiesuhiekkatiet, voiko parempia lenkkimaastoja enää toivoa. Koirat nauttivat täysin rinnoin. Jos jotain negatiivista haluaisi etsiä, niin hyttysten ja mäkäräisten määrä oli hieman runsaampi kuin täällä etelässä...

1789144.jpg

Kännykällä otettu kuva ei ihan tee oikeutta, mutta antaa jotain käsitystä maisemasta.

Pellolla tuli vietettyä kaksi päivää, koirat olivat menneet eteenpäin ja ohjaajat olivat motivoituneita. Oli taas kiva treenata kanssanne: kiitos koko porukka. Erityiskiitos Nerolta Arsille, joka viihdytti veteraania pukeutumalla toppapukuun Neron riemuksi:

_small.jpg

Oulu-viikonlopun jälkeen on molemmat koirat aloittaneet taas jälkitreeniputken: Pentuun olen tosi tyytyväinen, se edistyy suunnitelmien mukaan, viettiä on ja intensiivisyyttä löytyy. Alun "tyyliongelmiin" on tullut huimamuutos ja nyt jäljestys näyttää ja tuntuu siltä miltä sen pitääkin:

_small.jpg

_small.jpg

Elokuun ekana viikonloppuna oli Kangasalla saksanpaimenten päänäyttely, olin perjantain siellä Silverin apuna. Oli mukava nähdä sekä Silveriä että Minnietä pitkästä aikaa. Kiitos mukavasta seurasta: ensi kertaa ootellessa.

Viimeinen lomaviikko on menossa, tuntuu hurjalta ajatella että yksi työpäivä ja sitten alkaa kauan haaveiltu vuorotteluvapaa! Eli työt kutsuvat vasta tammikuussa 2009!! Kävin töissä hoitamassa asioita ja koulun piha oli kuin pommin jäljiltä, uudisrakennusta tehdään kovaa vauhtia, tammikuussa pitäisi olla valmista:

1789147.jpg

Ei muuta kuin yöunille, jotta taas huomenna jaksaa lähteä treenaan sekä kentälle että pellolle.

-outi