Uuden Vuoden vietto alkoi jo tiistaina 30.12 Porvoosta D&C Dogsport Centeristä, missä treenasimme loisto-olosuhteissa tottista ja fiilistelimme tulevaa. Sieltä illan tullen ja lukuisten lähtöyritysten jälkeen suuntasimme kaupan kautta kohti Loviisaa. Tunnelma oli korkealla, edessä useita päiviä treenaten, syöden ja viettäen aikaa huippuseurassa.

Loviisassa vietettyihin päiviin koirien ohjelmaan kuului lenkkeilyn lisäksi tottista, hakutreenejä, esineruutua, purutreenejä, kokopukuharjoituksia sekä sisällä että ulkona ja näytelmäharjoituksia. Kaikki koirat pääsivät puuhastelemaan!

Nero oli elämänsä ekaa kertaa hakuharjoituksissa, nautti kun sai pomppia pitkin pöpelikköä ja vielä sieltä löytyi ihmisiä, joilla oli taskuissa makkaraa :o) esineruututreenit menivät jättiloikan eteenpäin, ei se niin hankalaa ollutkaan. Iso Kiitos Anulle avusta! Ties vaikka starttaisimme metsäjäljellä alkavalla kaudella! Nero pääsi myös pureskelemaan Jania (Neron oma maalimiesoppilas Huhtaniemi) joka veti suojakseen kokopuvun (kiitos Laakson Jarille puvun lainasta). Ei tarvinnut veteraania houkutella tai nostatella... kyllä se tiesi mitä tehdä, eka kerta sisätiloissa ja tokakerta kokopukuun :) hieno veteraani. Treenileirin huipennus oli näytelmäharjoitukset... ainakin naurua riitti!

Innokasta ja iloista porukkaa hakutreeneissä pakkasesta huolimatta!

Maija, Jani, Tiia ja Anu

Jani ja Ahven: "Seuraa"

Nero lähdössä esineruutuun Hymy

Nero reisijumpalla Kieli ulkona

Näytelmäharjoituksista nähtävillä galleriassa muutama video: Katso ja viihdy http://outin.galleria.fi/kuvat/N%E4ytelm%E4harjoituksia/ sekä Neron Uuden Vuoden puuhasteluvideo sekä Korpun tottistreenejä http://outin.galleria.fi/kuvat/Treenivideoita/

Päivät ja illat puuhasteltiin koirien kanssa, sitten saunottiin ja yöt pelattiin...

Twisteriä, myös klenkka menossa mukana...

Tässä jo vaatii hitusen venymistä..

"kaverin lähellä on kiva olla..."

ei siis menty rannikolle nukkumaan :o) Kertakaikkiaan upea "leiri". Halauksia ja kiitoksia porukalle, on onni omistaa tällaisia ystäviä. Kanssanne oli huippuhauskaa, vuoden päästä uudestaan:paikka on meille jo varattu.

Siis kiitos Anu&Humppa&Ruuti, Maija&Pasi&Nappis,Jani&Ahven,Jarmo&Ellu,Tiia&Gere,Eetu&lelut,Lotta&Nasu. Kiitos Kotiloiden perhe kun kävitte piipahtamassa ja sitä myötä kiitos Jyrkille kuvistaCool Kiitos myös Silveri ja Pirre jeesaamisesta: harmi ettette tänä vuonna ehtineet mukaan. Ja KIITOS Esalle paikasta.

 

 

 

Halauksia Ystäville, iloista alkanutta Uutta vuotta kaikille

-outi & poiiiijjjjjat-