Ensimmäinen yö hotellissa sujui hyvin, koiratkaan eivät vahtineet Hymy Aamusta olimme heti tehneet treffit pellolle. Aamupäivä ja hitunen iltapäivääkin sujui jäljestellessä. Korkkasin sekä Korpun että Neron jälkikauden. Nero oli ihan normaali, siinä ei enää onneksi ole tauon jälkeen niin paljon hektisyyttä. Tein Nerolle muutaman tiukan terävän kulman, suorat ajoi hyvin ja keskittyneesti, ekassa piikissä hitusen sähläsi, mutta tasottui onneksi. Korpussa selvästi näkyy tauko, saman oon huomannut sekä tottiksessa että puruissakin. Muisti mitä tehdään, ja teki ihan hyvää työtä, mutta ei ihan samassa terässä kuin mihin syksyllä jäi. Peltoja täällä on vaikka kuinka paljon, ja vielä ihan hotellin lähellä. Saan käyttää niitä niin paljon kuin haluan. Täytyy muistaa ensi kerralla tuoda Mill-Herralle kiitoskukkanen Suomesta.

Näin myös Jeanninen uuden nartun työskentelyä: tykkään kovasti, taisin varailla vähän pentuakin Cool samoin Marc ajoi Cobella, Alex molemmilla koirillaan ja sit vielä pari pientä penneliä. Mukavaa oli!

Pellolta menimme Jeanninen ja Marcin luo syömään ja sieltä klubille. Tottisteltiin, Korppu liukastui ja aiheutti mulle sydämen tykytyksiä... mutta onneksi ei sattunut mitään. Osa klubilaisista oli tuttuja viime syksyltä ja tunnelma oli loistava.