Loman ensimmäinen viikonloppu vietettiin Joroisissa SPL Kuopion järjestämällä jälkileirillä. Iso Kiitos kutsusta, ei ollut ollenkaan huono tapa aloittaa kesäloma :o)

Reissu alkoi heti lauantain kevätjuhlan jälkeen, ja taas blondin kotimaan matkailutaidot tulivat ilmi... olin iloisesti menossa Kuopioon, kunnes TomTom käski päättäväisesti kääntyä Pieksämäelle????? No hätä soitto Titalle, joka kertoi että ehei Outi ei Kuopioon vaan Joroisiin... no perille löysin lopulta, vaikka "oikotie" ei ollutkaan ihan ajokuntoinen :o) Leiripaikka oli ihana! Järven rannassa oleva maatila, pellot aivan tilan vieressä, hyvät majoitustilat, mahtava sauna, grillikota ja tietysti mukavaa ja iloista seuraa! Oli hienoa päästä taas näkemään uusia koiria, osa koirista oli nuoria, mutta mukana myös monta jo kisannutta koiraa. Paljon eri koulutusvaiheessa olevia: silloin ainakin itse saan leiristä eniten uutta oppia ja ajateltavaa.  Lauantaina saimme pellolla ajan kulumaan aina ilta kymmeneen, jonka jälkeen otin pennulla vähän tottista ja ajoin veteraanilla jäljen (kun kerran oli mahdollisuus päästä hevoslaitumelle lantakasojen sekaan jäljestämään) ja kun koirat oli huollettu oli kello jo reilusti yli yksitoista. Mutta onneksi kesäyöt on valoisia, joten saunoimme ja grillasimme aamuyön tunneilla asti! Ja hauskaa oli...

Sunnuntaina pirteänä ylös huolimatta vähäisistä yöunista ja auringon paisteessa pellolle: treenaaminen on silloin aina mukavaa kun ihmiset ovat innostuneita ja keskustelevaisia: Kiitos aktiivisuudesta. On hienoa vaihtaa mielipiteitä ja huomata taas kuinka monella eri tavalla voi saavuttaa hyviä tuloksia. Viikonloppuun mahtui tietysti paljon hauskoja juttuja: Kiitos UkkoMetsolle soidin tanssista (toivottavasti video on joskus nähtävissä), Mikalle ja Mini-Possulle mahdollisuudesta olla Lievästi Luova Jäljentekijä (hih... sai kerrankin käyttää mielikuvitustaan vapaasti, toi voisi olla veteraanin eläkepäivien juttu) ja kaikista hauskoista jutuista: naurua ja iloa pitää olla. Kiitos kaikille osallistujille hyvästä vastaanotosta ja huolenpidosta: hienosti järjestetty leiri.

Treeni-iloa kaikille: vaatikaa niiltä koiriltanne, miettikää juttuja ja nauttikaa treenaamisesta.

-outi&mulikat-