Ensinnäkin Onnittelut kaikille äideille, Rakkaimmat onnittelut kera halausten tietysti Omalle Äidille: Olet Rakas :o)

Kolme viikkoa töitä jäljellä ennen ansaittua kesälomaa. Tämä viikonloppu ollut leirivapaa, mikä on ollut hyvä asia koska belgien IPO pippaloiden seuraaminen on näin ollen ollut mahdollista (kiitos tiedottajille sekä Sloveniassa että täällä kotimaassa). Vielä muutama suomalaissuoritus jäljellä, nyt tilanne näyttää varsin hyvältä, toivotaan että pallilla on useampi suomalainen :) Mutta kuuden tunnin päästä ollaan viisaampia!

Perjantaina piipahdin Porvoossa Päämajassa ja ihastelemassa uutta liiketilaa, hienolta näytti! Kiitos taas S&P huolenpidosta. Lauantaina pentu pääsi vierailulle sairaalaan, hyvin pentu käyttäytyi ja Mummi tuli valtavan iloiseksi. Valokuviakin otettiin ja ihan kaunis tuo penneli on..

1545268.jpg

1545269.jpg

Illalla molemmat pääsi jäljelle, pentu parantaa työskentelyään koko ajan, viettiä alkaa oleen mukavasti. Nerokin aloitti oikean treenaamisen, ei ikä näy ainakaan jälkityöskentelyssä: erinomainen intensiivisyys ja voima, piikit täydelliset, ainoastaan ekalla suoralla hitunen liikaa viettiä kun mitä pääkoppa kestää. Hieno koira!

Tänään suunta mökille äitienpäivän viettoon, lämmintä luvassa joten ajattelin jos koko kolmen kopla kastaisi talviturkin... saa nähdä uskallanko ;o)

-outi&poijjjjaaat-