Kiitos High Spirited -Kennelille mukavasta jälkiviikonlopusta. Inkoon Västkvarnissa on hulppeat olosuhteet ja mahtavat maisemat: tuli ihan eurooppalaiset maalaismaisemat mieleen, kaikki tiet, pellon reunat jne olivat niin hyvin hoidetut. Peltoa oli yllin kyllin, majoitustilat ja muonitukset pelasivat viimeisen päälle (Kiitos Kokki-Mikalle). Viikonlopun ainut miinus oli että Suomi mokoma meni ja hävisi välierissä Venäjälle... okei pronssi lohdutti vähäsen.

Päivät menivät pellolla, WeePeli-pentue teki minuun Suuren vaikutukset: kahdeksasta pennusta kuusi oli mukana, erittäin hyväviettisiä, ahneita, vahvoja, varmoja ja tasapainoisia: Hieno oli tutustua tällaiseen pentueeseen: Kiitos luottamuksesta. Ohjaajat toivottavasti ymmärtävät omistavansa palasen mustaa kultaa!

Neronkin pääsi puuhasteleen: lauantaina ajoin lyhyen jäljen: Nero oli hieman tiloissaan vähäisistä treenimääristä johtuen eikä koko päivä autossa ilman normaalia aamulenkkiä ainakaan helpottanut asiaa. Jälki oli ihan ok, kulmat erinomaiset, yhdessä kulmassa jätti yhden kantapään tarkistamatta eli vähän hosui, mutta onneksi on koko kesä aikaa tasapainottaa otusta :) Hyvä mieli tulee joka kerta kun Neron kanssa käy jäljellä: se oikeasti Nauttii siitä. Sunnuntaina päivän päätteeksi Nero pääsi vähän alikiitämään, en tiedä ehtikö Katri kuvata ja mahtuiko Nero kuviin, toivottavasti: veteraani oli ihan onnessaan, muisti ihan hyvin puomin ja kepitkin, hyppytekniikka on edelleen hieman... hmmm.. lennokasta :D koiraa seuratessa ei uskoisi sen täyttävän seuraavaksi yhdeksän!

Korppu vietti viikonlopun tittelillä Hangarounderi, peltojen heinä oli aavistuksen liian pitkää että olisin uskaltanut pennelin siirtää nurmelta pellolle, ja nurmikkoa ei oikein ollut. Mutta ihan hyvää tekee pennulle pari vapaapäivääkin. Maria yritti ottaa siitä valokuvia, ja Maija antoi kaikkensa saadakseen Korpun huomion itseensä ja pennun pysymään hetken paikallaan :o) tämä assisteeraaminen olisi pitänyt viedoida: ihan Youtube -kamaa ....

Tässä pari kuvaa söpöläisestä. Kiitos Maria upeista kuvista. (Nerokin kuulemma kuvattu alikiitämässä joten...)

1571200.jpg

1571202.jpg

1571228.jpg

1571248.jpg

Kuvateksti: Viimeinen kuva ihan Lähimmäistä ajatellen ettei tarvi vihjailla (tosin Kummipoika peittää puolet)

Kotiinpäästyä uni maittoi kaksi päivää ulkona teki tehtävänsä: treeni-iloa mukana olleille ja tietty muillekin.

-outi-