Huomenia, pakkanen yllättänyt kevään tulon tällä viikolla lähes joka yö. Viime yönä alimmillaan mittari käynyt -2,1 asteessa. Aamulenkillä on mukavaa, ei ole ainakan pelkoa käärmeistä ;) Muutenkin kaunista kun usva leijuu järven yllä.

Töissä ollut koeviikko, mikä vaikuttanut treenimääriin, ei yksinkertaisesti ole ehtinyt niin paljon kentälle ja pellolle kuin olisi pitänyt. Muutamia hyviä treenejä kuitenkin. Maanantaina molemmat pääsivät tottisteleen, pentu siis leikkimään, tiistaina samoin käytiin kentällä, Korppu oli oikeinkin hyvä ja Nerokin pääsi puuhasteleen. Torstaina kävin katsomassa kahden koíran jäljet ja ajoin myös Nerolla pienen jäljen kolmella piikillä: on tuo veteraani ihana ;) Hyvin oli Susannakin Taiston kanssa taas mennyt eteenpäin, Taistolle tehtiin eka kulma ja poika suoriutui siitä upeasti: se on valloittava koira ja hieno rotunsa (briard) edustaja: mä fanitan sitä täysillä :) Uutena tuttavuutena oli bordercollien pentu Martta 5 kk, intoa oli hirveesti ja työhaluja! Niin paljon ettei koko ajan muistanut edes jalkoja liikuttaa  kun keskittyi nuuskuttamiseen :o) Hieno jälkikoiran alku.

Tänään karavaani suuntaa kohti Inkoota ja High Spirited kennelin leiriä. Edessä jäljentäyteinen viikonloppu. Sain luvan osallistua omilla koirilla iltojen alikiitotreeneihin :o) toivottavasti jollain on kamera mukana!

Iloista viikonloppua kaikille,

-outi-