Huh...

IPM vietti korkeapaikan leiriä Hauholla kesäkuun ekan viikon lopulla: kaksi helteistä päivää ja yötä huippuhyvässä seurassa: kiitos omasta puolesta että sain olla mukana, vaikkei kisakoiraa olekaan. Hyvältä näyttää tiimin koirat, ja SM:iin on vielä liki kolme kuukautta! Kiitos myös vierailijoille: Tuomas ja Jari: tutkimme jatkossa tarkemmin otustemme korvien asentoa :o)

IPO MM-karsinta viikonloppu Porvoossa kesäkuun puolessa välissä. Olin pellolla molemmat päivät tekemässä jälkiä. Heinä oli omaan makuun liian pitkää, mutta olosuhteille ei näiltä osin voi mitään, kesä tulee kun on tullakseen ja heinä kasvaa sen myötä. Tosin kun koirasta ei näy juuri muuta kuin hännän pää, niin jälkityöskentelystä ei oikein mitään näe, urat oli paikotellen hyvinkin selkeät. Mutta olosuhteet oli kaikille samat ja se on pääasia, alustava joukkue tuli karsittua, SM:ien jälkeen sitten näkee mikä on lopullinen kokoonpano: Onnea vielä kaikille tuloksen tehneille, erityisesti Markolle ja Simpulle ansaitusta voitosta ja Mika-puhhhhhheeeeenjohtalle palkinpallipaikasta (ja viinipullosta ;o) )

Juhannus meni perinteisesti Loviisassa D&C:n leirillä: Tapahtuma sai jo oman lyhenteenkin LMJ, eli Loviisan Meren Juhannus... Väkeä oli paljon, hitusen yli 200, koiria saman verran ellei ylikin. Kiitos Silverille tapahtuman mahdollistamisesta, omasta puolesta Kiitos Tiia, Anu ja Jarmo hyvästä tiimityöstä: olimme jälleen tehokkaita. Mahtava tapa viettää koiramainen treenijuhannus hyvässä seurassa: ensi vuotta jo odotellessa.

Iloa keskikesään, pellot on leikattu, joten hopihopi jäljelle siitä...

-outi&poijjjjjjaaat-