Toiseksi viimeistä viikkoa viedään jo puolessa välissä! Jee! eli aamukammassa aamuja jäljellä enää 7 +1 (joista viimeinen on jo kevätjuhla-aamu). Toukokuu mene aina haipakkaa, ei meinaa perässä pysyä. Viime viikko oli töiden osalta hektinen eikä tämä viikko paljoa siitä helpotu, mutta kun kirjalliset arvioinnit on toivon mukaan torstain puolella kirjoitettu niin sitten viimeisellä viikolla voi jo antaa itselleen luvan alkaa virittäytyyn lomafiiliksiin. Paljon kaikkea mukavaa kesän myötä odotettavissa, treenailua ja lomailua. Ties vaikka jonkun pienen reissun koirien kanssa tekisi kauemmaksikin :o)

Alkuviikko ollut treenien osalta jäissä, jouduin viemään menopelin kolarikorjaamolle erään haaverin seurauksena (siis pikku-autoni oli viaton uhri), ja nyt laina-autona äitin toyota, jossa tilaa vain toiselle koirista (eikä vetokoukkua jotta sokerinpalan saisi kulkupelin jatkoksi): Kiitos Äitille auton pyyteettömästä lainasta. Toivottavasti saan opelixin takaisin jo torstaina, niin saan molemmat koirat torstain treeneihin mukaan.

Tänään tarkoitus suoriutua kentälle, yksi WeePeleistäkin tulee näytille: Kalju-Jani pääsee heilutteleen rättiä mustalle paholaiselle :o) kiva nähdä miten Pikku-Musta Pelittää.

Iloista keskiviikkoa, nauttikaa keväisestä auringosta ja kirpeistä aamuhetkistä: ne on jotain upeaa.

1575743.jpg

-outi-