Thank You Jeannine and the others for inviteing me to come to make a seminar. We had two days in the field and two evening in the club. You really made me feel comfortable. I wish you alla very good training and good luck to the trials!

 

Klubin järjestämä jälkiviikonloppu aloitti hienolla tavalla jälkikauden. Koiria ohjaajineen oli molempina päivinä 9-12, sekä iso liuta kuuntelijoita, yksi ohjaaja koirineen siis Moskovasta, yksi Ukrainasta, pari Hollanin puolelta ja loput Belgiasta ja yksi kuuntelija Suomesta (Ystävät osaavat yllättää)! meinasin tukehtua kahviini kun tämä yllätys minulle esiteltiin: Kiitos Jeannine!. Aloitimme lauantaina "lyhyellä" luennolla (olipa kokemus pitää luento englanniksi), ja uskomatonta kun lupasin puhua tunnin niin suoriuduin kahdessa... Luennon jälkeen pellolle, jossa järjestelyt olivat huippuluokkaa: peltoja oli yllinkyllin eri pituista heinää ja eriaista pohjaa, myös multaa ja orasta. Jeannine huolehti että koirat tulivat sovitussa järjestyksessä ja myös että jäljet oli tehty sovitun  mukaan. Ihmiset olivat innokkaita keskustelemaan ja ajatuksia jaettiin ja treenejä pohdittiin. On aian yhtö hienoa huomata, että vaikka löytyy jo huipulla kisaavia ohjaajia, niin nöyryys ja koko ajan oppiminen on edelleen tallella! Nostan hattua! Lauantai-ilta vietettiin klubilla, Jeannine oli jostain loihtinut loistavan illallisen, söimme ja joimme (kokista...) ja pidimme hauskaa! Päivä oli upea. Alla kuvia lauantailta:

 

 Sunnuntaina menimme suoraan pelloille. Joukkoon liittyi myös Noah 5 vuotta, hän oli kovin harmissaan kun ei tiennyt että jo lauantaina treenattiin:

Sunnuntaina kevät helli meitä upealla ilmalla, lämmintä oli iltapäivällä +14 ja tuulta ei juuri nimeksikään. Ohjaajat olivat selvästi suunnitelleet treeninsä ja miettineet lauantain harjoituksia. Päivä kului nopeasti ja päättyi klubille illalliseen (nam kiinalaista..).

Yllä Alex Ukarainasta ja Negundor Drago esineellä.

Negundor Cobe (mahtavan työhalun omaava koira!)

Korpun Iskä  Gucci van Lausbuben (UPEA OTUS!! )

Ja päivän viimeisen jäljen ajoi saksanpaimen, joka aiemmin ajanut täysin ilman ruokaa (Belgiassa pelastuskoirien jälkikoulutuksessa ei käytetä ruokaa olleskaan..) Hieno koira.

Kiitos kaikille! Treeni-iloa.